SUROVINY:
3 vejce
500g tvarohu v alobalu
100g cukru
350g polohrubé mouky
1 vanilkový pudink (prášek)
400ml mléka
1 prášek do pečiva
Ovoce (rybíz)
POSTUP:
V míse smícháme vejce s tvarohem a cukrem, přilijeme mléko a
postupně poté přisypáváme mouku, pudink a prášek do pečiva. Pokud by vám přišlo
těsto hodně husté, tak stačí přilít trochu mléka. Těsto vlijeme na vymazaný a
vysypaný plech a posypeme pořádnou dávkou ovoce. Dáme péct na 180°C asi na půl
hodiny- zda-li je bublanina hotová zjistíme jednoduše pomocí špejle či
pohmatem.
TIP:
Aby ovoce nepustilo šťávu, tak ho lze obalit v mouce. Nevím
jak vy, ale já mám ráda, když tu šťávu pustí.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za každý komentář :) Mějte krásný den <3