Štítky

úterý 2. února 2016

Tvarohová bublanina s rybízem


SUROVINY:
3 vejce
500g tvarohu v alobalu
100g cukru
350g polohrubé mouky
1 vanilkový pudink (prášek)
400ml mléka
1 prášek do pečiva

Ovoce (rybíz)
 

POSTUP:
V míse smícháme vejce s tvarohem a cukrem, přilijeme mléko a postupně poté přisypáváme mouku, pudink a prášek do pečiva. Pokud by vám přišlo těsto hodně husté, tak stačí přilít trochu mléka. Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný plech a posypeme pořádnou dávkou ovoce. Dáme péct na 180°C asi na půl hodiny- zda-li je bublanina hotová zjistíme jednoduše pomocí špejle či pohmatem.

TIP:
Aby ovoce nepustilo šťávu, tak ho lze obalit v mouce. Nevím jak vy, ale já mám ráda, když tu šťávu pustí. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář :) Mějte krásný den <3