Štítky

neděle 24. dubna 2016

Blesková jogurtová buchta


SUROVINY:
1 velký jogurt (400g)
1 kelímek polohrubé mouky
1/3 kelímku cukru
1 vejce
1 prášek do pečiva

Ovoce (použila jsem mražený rybíz)
Drobenka (2 lžíce hrubé mouky, 2 lžíce cukru, trochu másla, skořice)

POSTUP:
Začneme drobenkou- jednoduše prsty smícháme mouku s cukrem, máslem a kdo chce, tak i se skořicí.

V míse smícháme vejce s jogurtem a cukrem. Následně přisypeme mouku s práškem do pečiva. Vytvoříme hustší těsto, které nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Posypeme ovocem a drobenkou. Celé pečeme asi 30 minut na 175°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář :) Mějte krásný den <3